HUNDPROBLEM

 

De flesta av oss hundägare har ett eller flera problem som vi önskade vi inte hade med våra hundar. En del problem är mer av små irritationsmoment än riktiga problem. Andra problem är av karaktären mer allvarliga och orsakar oss stor vånda. Hur mycket våra hundar lider av olika problem är svårt att säga, men jag tror personligen att hundar har ett naturligt behov av att leva ett balanserat liv i en balanserad flock. De blir stressade annars och problembeteenden kan ta sig oanade proportioner.

Jag är emot alla former av våld och hårda fysiska tag. Jag lägger inte ned hundar, använder inte halsband eller andra hjälpmedel som kan orsaka smärta och skada hunden. Jag använder endast min egen personliga energi, mitt självförtroende och min kunskap att kommunicera med hundar med mitt kroppspråk. Jag använder även positiv förstärkning och framför allt så utbildar jag hundens mänskliga flock i ämnet hundkommunikation.Du kan med mig boka tid för en privat konsultation hemma hos dig där jag under ett besök kommer kunna hjälpa dig att komma tillrätta med hundproblemen på ett snabbt och effektivt sätt. Din hund kommer att se på dig med helt nya ögon och du kommer att se din hund med helt nya ögon!

För mindre problem så fungerar det även att gå en kurs hos mig. Jag ordnar kurser regelbundet i Sundsvall men kan även lägga en halvdagskurs på annan ort enligt begäran.

Några exempel på vad jag kan hjälpa dig med:

* Hundar som drar i koppel.
* Hundar som hoppar på människor och är allmänt oförsiktig i sitt bemötande.

* Hundar som visar aggressivitet mot människor eller andra hundar.

* Osäkra hundar
* Rädda hundar
* Hundar med separationsångest.
* Hundar som inte lyssnar på sina ägare.

Kontakta mig för att boka en tid eller lämna intresseanmälan för en kurs!
info@hundlyssnaren.se