DOGWALKING (Sundsvallsområdet)

Hundlyssnaren erbjuder nu också rastning/motion och aktivering i Sundsvallsområdet då Du jobbar eller av andra skäl inte har möjlighet att gå ut med Din hund. Jag promenerar med max 3 hundar åt gången för att kunna garantera att varje hund får full uppmärksamhet på promenaden eller enskilt om önskemål om detta finns. Jag hämtar och lämnar Din hund hemma hos Dig och ser då samtidigt till att fylla på vattenskålen med friskt vatten och torkar ev blöta tassar. Under promenaden ser jag till att hundarna aktiveras med godissök och andra roliga aktiviteter. Jag släpper aldrig Din hund lös utan ett godkännande från Dig. Genom dagliga promenader med oss får Din hund utlopp för sitt behov av motion och också aktivering genom olika lekar och övningar. Din hund får också genom att promenera i flock, sitt sociala behov tillfredställt (om det inte gäller enskilda promenader).

När Du kontaktar oss så bokar vi in ett möte hemma hos Dig på ca 30 minuter för att gå igenom hur allt fungerar och ta reda på vilka behov Du och Din hund har. Utifrån det läggs ett schema upp och vid behov så kvitterar vi ut en nyckel hem till Dig via en nyckelkvittens. Vi lämnar också ett litet häfte hemma hos Er där vi skriver ner eventuella kommentarer från dagens promenad eller skickar sms med information och ev bilder från dagens promenad.

Detta erbjuder jag:

Heltid - 45 minuters promenad/ 5 vardagar i veckan, dock ej röda dagar.
Deltid - 45 minuters promenad/ 3 vardagar i veckan (eller enligt överenskommelse), dock ej röda dagar.

Vi kan även hjälpa Dig med enstaka promenader på vardagar och helger (i mån av tid) - dagtid som kvällstid 45 minuter långa. Har Du två hundar så får Du 50% rabatt på hund nr 2.

Utöver detta tar jag emot hundar för träning i allmänlydnad, samt erbjuder utbildning och hjälp med eventuella hundproblem.

Priser:

Heltid (5 vardagar/veckan, 45 min promenad) - 1600 kr/mån inkl moms.
Deltid (3 vardagar/veckan, 45 min promenad) - 1100kr/mån inkl moms.

Enstaka promenader vardagar 45 min - 120kr inkl moms.
Enstaka promenader helg (i mån av tid) 45 min - 220 kr inkl moms.

Träning av hund - 375 kr/tim.